dilluns, 19 de desembre del 2016

Nordic Walking Pirineus, Guardó de l'Esport 2016

L' Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus, ha obtingut el Guardó de l'Esport 2016, en la categoría Foment i difusió dels hàbits esportiu, que atorga la Fundació Catalana per a l'Esport, amb el projecte Marxa nórdica i senderisme, en el qual es presentàven 7 programes en que participa l'entitat, al voltant de la marxa nòrdica i el senderisme.


La candidatura presentada per Nordic Walking Pirineus, titulada “Marxa nòrdica i senderisme: activitat física de base en la promoció d'hàbits esportius i saludables en la societat catalana. Programes i incidència social ”, presentava 7 programes, promoguts o amb la col.laboració de Nordic Walking Pirineus, 5 dels quals específics, o amb una incidència molt notable, de la marxa nòrdica: Marxa nòrdica en els Parcs de Salut de Cerdanya, Cicle de xerrades formatives a les escoles de Cerdanya, programes formatius per a la població, programes formatius per a professionals de l'esport i de la salut, Cerdanya Senderisme de Salut, Cerdanya Activa, i Vacances en Família.


En total han estat 19 les entitats premiades en les 6 categoríes, amb entitats tant rellevants com Blanquerna - Universitat Ramón Llull,  Esportistes.cat, Fundació Barcelona Olímpica, Federació Catalana per a Persones amb Discapacitat Física, CD Terrassa Hockey, Club Patinatge Artístic d'Olot, o la Federació Catalana de Rugbi, entre d'altres. Volem agrair als membres del Comitè Avaluador de la 1a edició dels Guardons de l'Esport, i a la Fundació Catalana per a l'Esport, aquesta distinció, així com mostrar la nostra gratitud i reconeixement als diversos instructors i col.laboradors, participants de les activitats, i entitats col.laboradores, el seu granet de sorra per haver-ho fet possible.

2 comentaris:

  1. L'enhorabona Pau i el teu equip! Cal innovació i tenacitat per promoure hàbits saludables. Antoni.

    ResponElimina
  2. Hola Jordi Pau. Caram! Aquesta notícia i el guardó que ha guanyat l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus són excel·lents. Estic molt content perquè ho hagis aconseguit en aquesta 1ª edició al costat de totes les altres entitats que has enumerat. Espero que sigui un revulsiu que us esperoni a anar fent coses per aquest camí que tan encertadament has començat des d’aquesta associació.

    Una forta abraçada i que aconsegueixis anar fent coses tan positives.

    Joaquim Gili Renom
    kimgili@me.com
    CAFEMN (guia ciclisme i muntanya)
    Nordic Walking Basic Instructor ALFA 247
    Instructor INWA CIATE nivell 2

    ResponElimina