dimecres, 20 de juliol del 2016

Cloenda del cicle de sessions de marxa nòrdica als Parcs de Salut de Cerdanya

El Consell Esportiu de la Cerdanya ve desenvolupant la dinamització dels parcs de salut ubicats en la seva demarcació. En el decurs d'aquesta primavera i estiu, l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus ha col·laborat en aquesta dinamització, on es va incloure unes sessions de marxa nòrdica, a càrrec dels tècnics de l’associació, per donar a conèixer aquesta activitat als seus usuaris, cloent el cicle i el curs amb una sortida conjunta amb els participants dels diversos parcs de salut de Cerdanya.
















En total han participat 65 persones, d’edats compreses de 12 a 69 anys, dels Parcs de Salut de Bolvir, Alp, Ger, Queixans. Puigcerdà, i Bellver de Cerdanya, assolint-se, entre d’altres, els següents objectius:

- Donar a conèixer la tècnica de la marxa nòrdica i els seus beneficis, com a eina de millora de la salut, fomentant l’adhesió a l’activitat físico-esportiva.

- Integrar als participants del programa de dinamització dels Parcs de Salut de la Cerdanya, en una activitat esportiva i saludable i en un entorn natural, fomentant els hàbits saludables de l’esport, adaptats, majoritàriament, a la tercera edat.

- Donar a conèixer en el decurs de l’activitat, els valors d’estar actius i els seus beneficis pel conjunt integral de la persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada