diumenge, 30 de juny del 2013

1a Jornada de promoció de la salut a Calafell


Gran èxit de la jornada, sota el lema “I amb la marxa nòrdica, jo que hi guanyo?”. Les més d’un centenar de persones inscrites varen ser l’ànima de la jornada, i varen gaudir de les ponències i de l’alt nivell dels seus autors. La jornada va ser inaugurada per l’Alcalde de Calafell, i va comptar amb la participació de la Regidora d’Esports i del Regidor de Salut. Agrair a tots el que va ser una fantàstica matinal -que es va fer curta per a molts-, especialment al Club Marxa Nòrdica Calafell i als 18 formadors de la INWA presents -2 coachs, 14 instructors i 3 iniciadors tècnics esportius-. La jornada va servir per a presentar el programa formatiu de Nordic Walking Catalunya, el mapa d’instructors de la INWA a Catalunya -amb més de 50 instructors-, i els clubs que promouen -que ja ultrapassen la desena-.


Dra. Mariona Violàn, Llicenciada en Medicina i cirurgia, Especialista en medicina de l’esport i prescripció d’exercici físic per la salut. Codirectora del Pla Activitat Física i Esport i Salut (PAFES). Coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física, Consell Català de l’Esport.
Olga Reig, Diplomada en Dietètica  per la Université de Nancy I, França. Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona. Nordic Walking Instructor INWA.
Dra. Griselda Sirvent, Llicenciada en Medicina. Especialista en Medicina Física i Rehabilitació. Metge Adjunt de Rehabilitació Fundació Althaia. CIMETIR, Clínica Sant Josep de Manresa. Nordic Walking Instructor INWA.
Cristina González. Graduada en Ciències de l’Esport, la Salut i l’Exercici. Graduada en Radioteràpia i Oncologia. Nordic Walking national coach INWA. Delegada a Euskadi d’INWA-Spain.
Jordi Pau Caballero. Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana. Director Tècnic Esportiu. Professor habilitat de l’Escola Catalana de l’Esport. Nordic Walking national coach INWA. Secretari d’INWA-Spain.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada