diumenge, 11 de setembre del 2011

Valoració positiva de la campanya d'estiu


L'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus tanca les activitats de l'estiu en plena forma i presenta una programació per a la tardor intensa, que té com un dels objectius principals l'arrelament en el territori. Per això, amplia l'oferta de cursos i sortides a les comarques de la Cerdanya, l'Alt Urgell i el Berguedà. 

Per segon any consecutiu, la marxa nòrdica ha estat present en l'oferta d'activitats d'estiu de La Molina, així com dins el programa Cerdanya Activa, impulsat per l'Associació d'Hotels i Càmpings de la comarca. Aquesta oferta, que ha tingut una molt bona acollida, ha significat un impuls per a la consolidació de la marxa nòrdica.

Els participants han estat, d'una banda, els residents a la Cerdanya, sobretot interessats en els beneficis de la marxa nòrdica; d'una altra banda, els turistes, que van aprofitar l'oportunitat de descobrir els paratges privilegiats de la Cerdanya mitjançant una activitat física organitzada. En total, al llarg de l'estiu, s'han dut a terme catorze sortides, sis de les quals nocturnes sota la lluna plena, i cinc cursos d'iniciació. Aquesta campanya d'estiu clourà avui amb una altra sortida nocturna, a Llívia.


                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada