dimarts, 1 de juny de 2010

Éxit del Nordic Walking en la Setmana del Cor de la Val d'Aran

Del 24 al 29 de maig ha tingut lloc a la Vall d'Aran la celebració de la Setmana del Cor, organitzada per l'Àrea Bàsica de Salut d'Aran, i en la que ha col.laborat, entre altres institucions, l'Escola Esportiva de Marxa Nòrdica de la Vall d'Aran.
En el decurs de la jornada de dimarts, la marxa nòrdica ha estat protagonista amb la celebració de tres caminades saludables des de diferents punts de la vall, on va participar població local, metges, enfermers i instructors de Nordic Walking. La jornada es va completar amb dues sessions informatives, una adreçada als professionals de la salut, i l'altra al públic en general, que es van desenvolupar a l'Hospital de Viella i a la sala d'actes del Conseilh Generau. Els diferents actes i activitats de la jornada van comptar amb la participació de 50 persones.

La setmana es va clausurar diumenge amb una caminada de marxa nòrdica que va comptar amb la participació de 56 persones que van gaudir de l'experiència en un ambient entusiasta i festiu.Cap comentari:

Publica un comentari