divendres, 2 de maig del 2014

Presentació a Berga del "Camí de l'últim càtar"

Dijous 1 de maig va ser presentat a Berga, dins el marc de la Fira de maig, el Camí de l'Últim Càtar, ruta transfrontera d'excepcional bellesa que genera un bucle circular amb el Camí dels Bons Homes. Invitació a viure una experiència única; els seus paisatges, els camins, la història de l'últim càtar Guilhem Belibasta, les persones que hi habiten i totes les vivències que deixaran maravellats!

La presentació va anar a càrrec de Karina Behar, gerent del Consell Regulador del Camí dels Bons Homes; Toni Masanés, de la Fundació Alícia; i de Sergi Roca, president del Consell Comarcal del Berguedà; comptant amb l'assistència de 20 persones, entre elles Jordi Pau Caballero, guia de muntanya acreditat pel CRCBH, qui us pot preparar la gran volta del Camí dels Bons Homes i del Camí de l'Últim Càtar, per viure-la amb marxa nòrdica.

Per fer-vos venir les ganes de conèixer aquesta nova ruta, us deixem aquest clip promocional: http://www.camidelsbonshomes.com/pl26/actualitat/noticies/id121/us-compartim-el-nou-video-promocional-del-cami-de-l-ultim-catar.htm




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada