dijous, 8 de novembre del 2012

La web de Nordic Walking Pirineus arriba a les 20.000 visites


La web Gaudeix de la marxa nòrdica  - Nordic Walking, promoguda per  Nordic Walking Pirineus, arriba aquesta setmana a les 20.000 visites, amb importants novetats que ho han fet possible, i que aspiren a convertir-la en l’espai de referència a Catalunya, amb diferents espais i seccions.

Que és el Nordic Walking?MaterialAprenentatge i Que és la INWA? -International Nordic Walking Federation-, són seccions que donen una idea del que és aquesta activitat física saludable, i la pàgina de Calendari dona a conèixer les activitat que es van fent, amb un històric de les que s’han anat desenvolupant. La pàgina Guies del Pirineu ofereix activitats complementàries al Nordic Walking, a la Cerdanya i al Berguedà, per a escolars i de cap de setmana. El territori geogràfic s’amplia: la Cerdanya, el Berguedà, la Val d’Aran, el Ripollès, el Solsonès, l’Alt Urgell i la Garrotxa, són espais on es desenvolupa la marxa nòrdica i on va creixent dia a dia.

L’espai web mostra un recull d’Itineraris de Nordic Walking i d’Itineraris i parcs saludables al Pirineu, a l’hora que s’amplien els espais temàtics: Nòrdic salut, amb una selecció  actualitzada d’articles científics; Nòrdic educació i Nòrdic esport complementen l’espai temàtic, el qual es tanca amb un espai dedicat a Hàbits saludables. L’apartat de Notícies ja compta amb més de 137 entrades. Els seus promotors, l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus, valoren molt positivament l’acollida que està tenint, i seguiran vetllant per que sigui una eina àgil, moderna i capdavantera en la divulgació i el coneixement -en general- de la marxa nòrdica, tenint les terres pirinenques com a marc de referència.

GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HO HEU FET POSSIBLE !!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada