dimecres, 31 d’octubre del 2012

Jornada de promocion der exercici físic al Casau deth Jubilat de Bossost





Dins del Programa de Salut Comunitària que l’ ABS Aran realitza per promoure hàbits saludables a la població; l’ Equip d’ Atenció Primària de Bossòst va organitzar el dimarts 30 d’octubre una jornada per promocionar l’exercici físic com un hàbit a realitzar de manera quotidiana.
Les activitats preparades van ser:
A les 16 h una caminada de Marxa Nòrdica, de 4 km i una durada aproximada d’una hora. El recorregut es va realitzar pels camins al voltant de la població. Es va facilitar els bastons a aquelles persones que no en tenien. Desprès d’explicar breument la tècnica per aquelles persones que no havien practicat mai el caminar amb bastons, es va sortir de la Plaça dera Hònt.
En arribar, a les 17,30 h, havia preparada una xerrada-col.loqui, a la que van participar 25 persones. El tema de la xerrada era: “Els beneficis de l’exercici físic per la salut: caminar, marxa nòrdica”.Va està a càrrec del membres de l’EAP: Mª Creu Palacin i Joan Antoni Moreno. Desprès va haver un col·loqui interessant en el que van participar els assistents.
Per acabar, l’ Ajuntament de Bossòst va obsequiar als participants amb un refrigeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada