divendres, 16 de març del 2012

Presentació equip Nordic Walking Pirineus Team i Caminada de marxa nòrdica solidària Trailwalker 2012

Presentació dijous 22 de febrer. Puigcerdà, Museu Cerdà a les 20:00 h. Què és la Trailwalker? I el Nordic Walking? Presentació de l'equip. Objectius de l'equip: objectiu esportiu i objectiu solidari.  Entrada lliure. Possibilitat de participar en un sorteig benèfic a favor d'Intermón - Oxfam.

Caminada diumenge 25 de març. Puigcerdà, Parc Shierbeck a les 10:00 h. Inscripció: 10,00 Eu que aniran com a donatiu de l'equip a Intermón-Oxfam al Banc d'aigua d'Etiopia. Sorteig benèfic entre els assistents.

Inscripcions a nordicwalkingpirineus@gmail.com

Presentació divendres 30 de marçBerga, Casal d'Europa del Berguedà a les 20:00 h. Què és la Trailwalker? I el Nordic Walking? Presentació de l'equip. Objectius de l'equip: objectiu esportiu i objectiu solidari.  Entrada lliure. Possibilitat de participar en un sorteig benèfic a favor d'Intermón - Oxfam. 

Caminada diumenge 1 d'abril. Avià -Ruta Ramadera-.Plaça Ajuntament a les 10:00 h, Inscripció: 10,00 Eu que aniran com a donatiu de l'equip a Intermón-Oxfam al Banc d'Aigua d'Etiopia. sorteig benèfic entre els assistents.
Inscripcions a nordicwalkingpirineus@gmail.com

Si no pots venir, i vols col.laborar-hi, igualment pots fer un donatiu, encara que sigui de 5,00 Eu. Intentarem arribar als 2.500,00 Eu per tal de construïr un pou al Banc d'aigua d'Etiopia. Gràcies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada