dimarts, 6 d’octubre del 2009

JORNADES DE NORDIC WALKING A L'ARAGÓ

Participació en les "Jornadas de divulgación del Nordic Walking en el parque natural de los Valles Occidentales". Hecho, 2 d'octubre de 2009











Jordi Pau Caballero, instructor de Nordic Walking i president de l'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus, va ser convidat a participar en les esmentades Jornades, per fer una presentació de la "Travessa Empúries-Fisterra Nordic Walking Dreams. 1500 km en 60 dies", i donar a conèixer els resultats de l'estudi medico-esportiu que va dur a terme amb motiu d'aquesta aventura esportiva.
En el decurs de les Jornades va participar en Toni Duart, president de la Asociación de Nordic Walking de España, que va fer una conferència titulada "Nordic Walking es salud", i es va fer la presentació de dos proyectes a la comarca. En Darío Carreras, director tècnic de la ONCE i Juan Bazán, tècnic esportiu, vàren fer la presentació del "Proyecto Piloto del Nordic Walking adaptado a la deficiencia visual"; i el Sr.Francisco Coduras, Conseller de Turisme de la Comarca de la Jacetania, va fer la presentació del "Proyecto Comarcal de Nordic Walking", pioner a l'estat espanyol, i que preten donar a conèixer la comarca com a espai i territori de Nordic Walking.
En el decurs de la jornada, a la qual vàren assistir una vintena de persones, es va fer una sortida de promoció, i els assistents vàren ser obsequiats amb un kit de material per a la pràctica del Nordic Walking, consistent en un parells de pals de i una motxilla-ronyonera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada